צ'ימיצ'ורי סלק "הקר" סטייל

2 זרי פטרוזיליה
סלק בינוני חי
1 זר כוסברה
גמבה גדולה
בצל גדול
ראש שום
חומץ רגיל
3 כפות אורגנו
שמן לבחירתך
מלח
כמון
פלפל
קוצצים למרקם הרצוי, מערבבים הכל, ומכסים 1/2 גובה בחומץ, מלח, כמון ופלפל. 
נותנים לזה לעמוד חצי שעה-שעה בחוץ כדי שיגיר עוד נוזלים.
לאחר מכן מכסים בשמן ומכניסים למקרר
ניתן לאכול את הצ'ימיצ'ורי טרי וניתן להשאירו במקרר גם חודשיים.

מתכונים נוספים

תגובה אחת
  1. יריב לוי

    וואו דני הזה תותח

השארת תגובה

"האהבה שלי לאוכל כמו האהבה לאנשים מתבטאת בדרך העבודה שלי, מכיוון שאני לא מגיע רק כדי להגיש לכם את האוכל, אני נמצא שם כדי ללוות אתכם לאורך כל הארוחה."

רוצים להפתיע את בן/בת הזוג?

לקבלת הצעת מחיר, השאירו פרטים ואחזור אליכם בהקדם

מכירים מישהו שמגיע לו? שתפו!

שיתוף ב facebook
פייסבוק
שיתוף ב google
גוגל +
שיתוף ב pinterest
פינטרסט
שיתוף ב whatsapp
וואצאפ

"שף עד הבית"- מגיע עד אליכם.

הקונספט מאוד פשוט אך פותר הרבה התלבטויות ובעיות.
קובעים יחד תפריט מראש.
אני מגיע בתאריך שקבענו כשעה לפני הארוחה.
משתלט לכם על המטבח.
עורך, מסדר, מבשל, מגיש, מפנק, מפנה ומשאיר אחרי מטבח נקי לפחות כמו שהיה לפני שהגעתי.
לכם רק נשאר ליהנות מהאוכל ולהישען אחורה.
אין צורך ללכת לרכב, אין צורך להזמין מונית…..

גלילה לראש העמוד

רוצים לקבל עדכונים על האירועים הבאים?
לשמור מקום?

השאירו את כתובת הדוא"ל שלכם ותהיו הראשונים לדעת על
ערבי הארוח שלי, מתכונים חדשים ועוד.

דילוג לתוכן